Koninklijke Damstra hoofdsponsor Libertas!

De komende jaren verbindt Koninklijke Damstra Installatietechniek uit Driezum zich als hoofdsponsor aan zaalvoetbalvereniging Libertas. Afgelopen vrijdagochtend werd het contract ondertekend. Op het hoofdvestiging aan de Kolkensloane in Driezum waren het eigenaar/commercieel directeur Teake Damstra en voorzitter Hans Bosma die hun handtekeningen zetten onder een driejarige verbintenis. Dit in bijzijn van Meta Wielstra die de sponsorcommissie vertegenwoordigde. Libertas is zeer in haar nopjes met de nieuwe hoofdsponsor.

Inhoud geven aan duurzaamheid. Dat doet Koninklijke Damstra al heel lang. Ook toen het woord duurzaamheid nog niet op ieders lippen lag, was het al een item dat alle aandacht had van de installateurs uit Driezum. Zo is het bedrijf voorloper op het gebied van warmtepompen. Verder maakte Damstra al in het laatste decennium van de twintigste eeuw zijn eigen warmtepomp: een energiezuinig apparaat dat warmte aan de omgeving onttrekt en omzet in bruikbare warmte voor verwarming en warm tapwater. Zonnepanelen, zoneboilers en laadpalen completeren de duurzame oplossingen die het bedrijf aanbiedt.

Door diverse overnames is
Damstra is specialist in alle aspecten van de installatietechniek. Men heeft de afgelopen jaren grote ervaring en expertise opgebouwd door de realisatie van diverse grote en kleinere projecten (zowel nieuwbouw als verbouw). Inmiddels zijn er vier vestigingen onder de Koninklijke Damstra Installatiegroep. In Leeuwarden en Groningen zit de afdeling Service & Onderhoud.
Zonder hoofdsponsor is zaalvoetbal op topniveau onmogelijk. Het bestuur wil Weed Free Service bedanken. Vanaf de oprichting was dit bedrijf de hoofdsponsor. Beide bedrijven hebben trouwens duurzaamheid hoog in haar vaandel.

Voor meer informatie: zie www.damstra.nl.

Hier vindt u ook informatie over ‘Werken bij Damstra‘.

    

31 oktober 2023